Fotballskole Sveum 2017

Ønsker å oppfordre alle til å støtte opp om fotballskolen på Sveum i år. Dessverre har tidligere fotballskoler på Sveum de siste årene hatt varierende kvalitet, men det tas tak i dette nå, og jeg har tro på at det blir bra! Og blir det mange deltakere i år, så blir det enda bedre neste år (og kanskje over flere dager) Følg linken nedenfor for mer informasjon og påmelding!

Treningskamp mot G10

Sveum, torsdag 4. mai kl 17:00. Oppmøte kl 16:30. Forfall meldes Ola eller Anita.

Dugnad onsdag 3. mai

Oppmøte 17:00, adm. bygget Ringsaker kommune. Se vedlegg for mer informasjon.

Treningstider fra mai

Vi trener mandager og onsdager kl 17:30 - 19:00. Kampoppsettet har kommet, og mange av kampene blir på onsdager, så har i tillegg bedt om å få beholde søndags treningene, kommer tilbake med info når jeg får svar.

Dalacup 2017 - Søndag 30.4

Se link for kampoppsett. Oppmøte kl 9:30 Vel møtt!

DUGNAD TIRSDAG 25.APRIL

Hei. Vi er så heldige å ha fått DUGNAD for Ringsaker Kommune! Søppel plukking og raking ved adm. bygget. TIRSDAG 25. april kl 17:00.

Litt info!

Treningstider fremover: - Tirsdager kl 19:00 - 20:30 (bane 2) - Søndager kl 16:30 - 18:00 (bane 4) Cup: - Dala cup, søndag 30. april. Kommer tilbake til kampoppsett. Merk også at det er laget dugnadsliste som ligger på felles infoside. - Arvika Cup, 16. - 18. juni. Vi har leid hytter, og har valgt å ha guttene sammen med foreldrene på hyttene, og ikke på skole. Tror alle som har ønsket hytte har fått dette, men her sitter Arild og Dag med full oversikt. Vi skal delta på flere cuper enn disse to, men kommer tilbake med mer info senere. Nye lagledere er på plass, og vi er takknemlig for at Roar Danielsberg, far til Iver, har tatt på seg oppgaven som hovedlagleder, med støtte fra Bjørn Lyshagen-Johansen, far til David. Dala Fotballskole, 26 - 28. juni. Påmelding på hjemmesiden. Minner om at de som ikke har hentet ut treningsdress har mulighet til dette i morgen mellom kl 16-16:30 på Sveum. I år vil vi også ha en "kick-off" med gutta før seriestart, og vi håper å få til dette før DalaCup 30. april. Vi kommer tilbake til form, farge og innhold :) , men vær forberedt på at det kan bli noe enten fredag 28. eller lørdag 29. april.

Arvika cup 16-18 Juni

Arvika cup 16-18 Juni. Er det noe stemmning for dette på laget vårt? Jeg har reservert noen enkle 4-mannshytter på Fiskvik Camping utenfor Arvika. Turnering starter Fredag 16, så det må evnt tas fri ifra skolen denne dagen. Prisen pr hytte har jeg ikke akkurat nå, men det kommer jeg tilbake til. Men det var ikke all verden (tipper 13-1500 for ei hytte Tor-Sønd). Har vi nok spillere som er interessert? Gi tilbakemelding snarest til Dag eller Arild! Hilsen Arild og Dag

Treningstid i oktober

I oktober har vi treningstid mandag og torsdag kl 17:30-19:00 på VRR bana. Kommende uke trener vi kun torsdag (20/10). Ønsker også en kort tilbakemelding på hvor ofte guttungen ønsker å trene pr uke i oktober. Send sms/mail til Ola eller Geir.

Tap i siste femmerkamp

Vi møtte Ham Kam på Briskeby tirsdag 4. oktober. En tett og spennende fotballkamp ble gjennomført i flott høstvær. Spillet bølget frem og tilbake, og lagene vekslet på å ha ledelsen. Våre gutter har nok spilt bedre kamper enn dette, men hang godt med et bra Kammalag. Da sluttsignalet gikk viste dommerens målopptelling at våre sju skåringer var to for lite til å vinne kampen. Synd ikke flere var tilstede for å overvære den aller siste femmerkampen i historien for disse dyktige fotballguttene. Takk til dere som takt- og trofast heiet på gutta gjennom hele kampen. Vi ses igjen til sjuerkamper neste sesong.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra
Brumunddal Fotball Gutter 12 år -2

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift