Lørdag sparkes Norsk Tipping-ligaen i gang

Bak oss har vi lagt den lange vinteren med treningsøkter i snø og kulde - og når grønne gressmatter kommer til syne, da rykker det ekstra i godfoten. Nå skal det bli godt å komme i gang med alvoret - og moroa!

Nå står vi foran alvoret – og moroa! Lørdag sparkes Norsk Tipping-ligaen i gang og våre gutter reiser til Trondheim hvor de skal kjempe om årets første poeng mot RBK 2.Bak oss har vi lagt en lang vinter med utendørstreninger i snø og kulde. Nå har grønne gressmatter kommet til syne – og man kjenner at det rykker litt ekstra i godfoten. Nå skal det bli godt å komme i gang!

Vi starter årets sesong med et annet utgangspunkt enn i fjor på alle mulige måter. Årets A-stall (les mer om våre gutter i artikkel signert Christoffer H. Solbakken) teller 19 spillere, men selv om den er liten så har vi til gjengjeld en tropp med offensive spillere – både i beina og i hodet. Nå ser det også ut til at skader og sjukdom som vi har slitt med i vinter er en saga blott – i hvert fall nesten. Det er ikke langt unna at alle er tilbake på treningsfeltet. Noe som ikke minst gleder vår hovedtrener. Dyktige Vemund Brekke Skard vet å hente ut det beste av sine gutter når det virkelig gjelder. Selv om vi ikke har noen ambisjoner om opprykk, så mener vi at en målsetting om å bli blant de fem beste er realistisk.

Vi håper selvsagt på å plukke mange 3-poengere i årets sesong – og at en stall bestående av kun lokale gutter skal trekke mange supportere til kampene våre. Vi trenger all den støtte fra tribunen som vi kan få! På Sveum er i hvert fall Tom Olstad og hans team i arrangementskomiteen klare til å legge til rette for gode rammer med høy stemning på våre hjemmekamper. Så møt opp folkens - velkommen på Sveum!

Første hjemmekamp: Lørdag 21.04.18 Dala - Melhus kl. 16.00.

HER finner du alle våre kamper i årets Norsk Tipping-liga.

 Mathias P. Aasand har slitt med skader i hele vinter. I generalprøven mot Lyn var han endelig tilbake i Dala-trøya - og han han fant raskt nettmaskene. Han vil helt sikkert signere målprotokollen flere ganger i løpet av sesongen.

Foto: Frank Morgan Bakken.

Medlemmer

 
(Kontingent ikke valgt)
Ubetalt antall: 0
Betalt beløp: 0
Betalt antall: 0
 

Oppslagstavle

Fra våre samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift