Sesongdebuterte med to mål

Miriam Taskerud var tilbake på bana for Brumunddals 3. divisjonsdamer og scoret to mål i 2-2-kampen mot Vind på Sveum søndag.

Treningskamp, damer:

Sveum søndag 11. mars

Brumunddal – Vind 2-2 (2-1)

Mål: 0-1 (9. min), 1-1 (16. min)  Miriam Taskerud, 2-1 (35. min) Miriam Taskerud, 2-2 (53. min).

Laget (4-3-3): Silje Johannessen (Charlotte Buaune 45 min) – Emilie Moen Haugerud (Therese Kristiansen (45 min), Karoline Elvsvebakken (Karoline Sandnes 45 min), Katrine Fredheim (Malin Øien Kristiansen 45 min), Carina Myrvang – Ida Svalstad (Camilla Rosenberg 45 min), Selma Stensrud, Mari Holtet Johansen (Selma Krogstad 45 min),– Nora Pedersen (Nora Larsen 45 min), Miriam Taskerud (Karoline Elvsvebakken 34 min), Kristin Solvoll.

 

Sykdom har satt Miriam Taskerud ut av spill i våre tre første treningskamper. Søndag var hun heldigvis frisk til å få sine første minutter på bana igjen:

De tok hun godt vare på. To ganger scoret Miriam. Begge gangene etter innlegg fra Kristin Solvoll.

Vi burde og skulle ha vunnet mot Vind søndag. Våre gjester spiller i divisjonen under oss. Selv om vi hadde ballen mest og styret spillet, er det antall mål som preger sluttresultatet. Vi hadde sjanser i massevis til å vinne. Faktisk burde vi hatt både fem og seks mål. Vi bommet nemlig på en rekke store sjanser.

Vind fikk både ta ledelsen 1-0 og utlikne til 2-2 mot spillets gang. Det må vi ta på egen kappe. Vi ga bort begge målene på for dårlig innsats i avgjørende øyeblikk.

Vi kan ta med oss fra kampen at vi igjen produserte sjanser og vi hadde i perioder ok trøkk og vilje i samspillet vårt. Vi er på gang, men det er mye arbeid som må legges ned på trening i ukene framover. Konsentrasjon i avgjørende faser må opp, vi må bli mer nøye med pasningsvalg og vi må bli mer kliniske foran mål.

Førstkommende søndag kommer Eidsvold Turn på besøk. Kampstart på Sveum er kl 18.

Medlemmer

 
(Kontingent ikke valgt)
Ubetalt antall: 0
Betalt beløp: 0
Betalt antall: 0
 

Oppslagstavle

Fra våre samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift