Tap for Storhamar

Brumunddals 3. divisjonsdamer tapte knepent 0-2 for Storhamar i en treningskamp på Sveum søndag.

Treningskamp, damer:

Sveum søndag 4. mars

Brumunddal – Storhamar 0-2 (0-0)

Mål: 0-1 (64. min), 0-2 (86. min).

Laget (4-3-3): Charlotte Buaune (Silje Johannessen 45 min) – Therese Kristiansen, Karoline Sandnes Karoline Elvsvebakken, Carina Myrvang (Emma Holtet Johansen 45 min) – Camilla Rosenberg (Ida Svalstad 30 min), Mina Holmen Nilssen (Selma Stensrud 45 min), Mari Holtet Johansen (Mina Holmen Nilssen 17 min) – Nora Larsen, Selma Krogstad (Malin Øien Kristiansen 45 min), Emilie Moen Haugerud (Kristin Solvoll 45 min).

 

Storhamar scoret to mål, vi klarte ikke å få ballen i mål.

Vi hadde fem store sjanser til nettkjenning, men vi må bli mer effektive og nådeløse når sjansen byr seg. Det var vi ikke søndag.

Spillemessig var det jevnt under gode spilleforhold på Sveum. Vi hadde ballen noe mer enn Storhamar, men vi slet med å sette våre gjester under særlig trykk. Selv om vi hadde ball en god del klarte vi ikke å få nok flyt i samspillet. Det stoppet litt opp i det offensive spillet vårt.

Vi bruker sesongens første treningskamper til å la flest mulig få mest mulig spilletid. Det gir en del nye konstellasjoner i de ulike leddene. Det tar tid å få samspillet til å flyte. Da må vi være tålmodige og ikke la resultatene styre. Det er fortsatt halvannen måned til første kamp om seriepoeng.

De ukene skal vi bruke godt på treningsfeltet. Neste test for Dala-jentene er allerede førstkommende søndag. Da kommer Vind på besøk. Kampstart på Sveum er kl 18.

Medlemmer

 
(Kontingent ikke valgt)
Ubetalt antall: 0
Betalt beløp: 0
Betalt antall: 0
 

Oppslagstavle

Fra våre samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift