Brumunddal Fotball søker ny daglig leder

Stillingen som daglig leder i Brumunddal Fotball er ledig fra 01.03.2018

Brumunddal Fotball er en stor breddeklubb med om lag 700 aktive medlemmer fra de yngste årsklassene til seniornivå både for jenter/gutter og damer/herrer. Aktiviteten foregår på Sveum Idrettspark i Brumunddal.

Klubben er i starten på en ny oppbyggingsfase etter en vanskelig økonomisk periode. Det skal skje gjennom en økt satsning på de yngre årsklassene for økt aktivitet, idrettsglede og talentutvikling.  Trenerutdanning og lederutvikling skal ha større plass for å få dette til. Dette arbeidet skal bygge på integrering og inkludering, at det skal være rom for alle i et trygt idrettsmiljø.

Vi søker en person med gode lederegenskaper og gode evner til å samarbeide og samhandle med de som er i klubben og likeledes med våre støttespillere og partnere utenfor klubben. Vedkommende må ha evne til å arbeide strukturert og holde god oversikt både når det gjelder sportslig aktivitet og økonomi. Vi vil også legge stor vekt på evne til å utvikle nye muligheter for aktivitet og for å styrke klubbens driftsgrunnlag.

Brumunddal Fotball betyr mye for utviklingen av Brumunddal og vil komme til å spille en større rolle framover for et levende og godt bysamfunn.

Arbeidet i en fotballklubb er sesong betont, med høy sportslig aktivitet fra april til november. Dette vil kreve evne til fleksibilitet. Samtidig vil daglig leder ha et stort antall frivillige å spille på i klubben.  Klubben har en egen ansatt på marked og sponsorarbeid.

Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 20. februar 2018.

Søknad med CV sendes på mail: dagligleder@brumunddal-fotball.no

Henvendelser om stillingen kan rettes til: Sigbjørn Johnsen Tlf: 417 79981

                                                                           Gustav Thorsrud Tlf: 414 46595

Medlemmer

 
(Kontingent ikke valgt)
Ubetalt antall: 0
Betalt beløp: 0
Betalt antall: 0
 

Oppslagstavle

Fra våre samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift