Sesongoppkjøringen er i gang

Etter en drøy måned med egentrening samler A-laget seg til de første fellesøktene denne uken. Nå starter den viktige jobben mot seriestart i april.

Etter en drøy måned med egentrening samler A-laget seg til de første fellesøktene i 2018 denne uken. Selv om Dala har mistet flere spillere etter fjorårssesongen, er det  en spennende tropp bestående av rutinerte ringrever og nye, unge spillere som nå tar fatt på den viktige jobben frem mot seriestart i Norsk Tipping-ligaen. En sesong som inneholder blant annet engasjerende lokaloppgjør mot Gjøvik-Lyn, Løten og Ottestad.

Nå blir det noen lettere fotballøkter for å komme i gang igjen, men øktene vil bli tøffere fremover. Fire økter på Sveum i uka samt ei økt hos vår samarbeidspartner Treningskompaniet, skal gi spillerne de beste forutsetningene inn mot seriestarten. Denne uka ble det også klart at Viggo Tollefsen blir ny hovedtrener og med seg i trenerteamet har han, som tidligere annonsert, Vemund Brekke Skard, Andre Ulla og Rune Pettersen. Sistnevnte som spillende trener. I dette trenerteamet er det et høyt kompetanseniva og for  sportslig leder, Fred Leo Nysæter, har det vært viktig å holde i hevd det sportslige tilbudet i klubben. Han er derfor strålende førnøyd med løsningen på trenerkabalen.

Vi har spikret alle treningskamper fra februar og frem mot seriestart. De fleste treningsmatchene vil bli spilt på Sveum. Hvem vi skal møte og når vil bli publisert i egen nyhetssak.
 

Seriestart blir på bortebane mot RBK 2 lørdag 14.april.

Medlemmer

 
(Kontingent ikke valgt)
Ubetalt antall: 0
Betalt beløp: 0
Betalt antall: 0
 

Oppslagstavle

Fra våre samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift