Første trening 6-åringer født 2011

Påsken er over og det er grønt i gresset på Sveum. Og dermed starter vi med første trening for årets jente- og guttespillere i alderen 6-år tirsdag 18/4 kl 17.30.

 

Det ble avholdt foreldremøte for 2011-kullet på Sveum før påske og her ble det gitt en del informasjon rundt organiseringen av årgangen. Det ble notert ned navn på spillere, foreldre og de som kunne tenke seg å ha verv på årgangen, enten det er som trener eller lagleder. Selv om man ikke fikk med seg dette møtet er det naturligvis muligheter for flere 2011-modeller å bli med og spille fotball utover våren og sommeren.

Første trening avholdes allerede tirsdag 18/4 kl 17.30-19.00 på bane 4 på Sveum (kunstgressbana inntil Sveumvegen). Treningstiden gjelder BÅDE jenter og gutter, men de trener på separate banehalvdeler. Har du ikke registrert barnet ditt på forhånd så gjør ikke det noe! Møt opp med fotballsko/joggesko, leggskinner, egen fotball (3er-ball), drikkeflaske og godt humør så skal vi gjøre vårt beste for å få til en god start på fotballkarrieren.

Har dere spørsmål så kan de sendes til adm@brumunddal-fotball.no

 

Vi talas på Sveum

Medlemmer

 
(Kontingent ikke valgt)
Ubetalt antall: 0
Betalt beløp: 0
Betalt antall: 0
 

Oppslagstavle

Fra våre samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift