Brumunddal Fotball

Dalacup 2017

Dalacup 2017

 

 

Velkommen til Dalacup 2017

Det nærmer seg avspark for Dalacup 2017 og vi håper alle gleder seg til turnering på Sveum Idrettspark. Puljer og kampoppsett skal være sendt ut tidligere og vi håper alle har mottatt dette. Hvis dere ikke har sett det kan følgende link benyttes:

https://profixio.com/matches/dalacup-2017

Som alltid på egen turnering er det mange lag fra arrangørklubben, men vi har også påmeldinger fra lag som kanskje ikke frekventerer Sveum årlig og det synes vi er meget gledelig. Vi skal gjøre vårt aller beste for at alle lag skal få en positiv opplevelse hos oss.

For de lagene som kommer langveisfra og kanskje ikke har vært hos oss tidligere er adressen Sveumvegen 2, Brumunddal.

Det benyttes følgende parkeringer under Dalacup. Hovedparkering på Sveum, parkering bak steintribune på Sveum, FUS Barnehage, Fagerlund Barneskole, Brumunddal Ungdomsskole og Ringsaker Videregående Skole. Se vedlagte kart for parkeringsområder. Parkering ved cupen koster 50,- og billetten inkluderer en kopp kaffe. Hovedparkering ved Sveum vil naturligvis fylles opp først og dere vil i såfall bli dirigert videre til en av de andre plassene. Det er ikke lov å stå langs vegen utenfor Sveum. Det er naturligvis heller ikke lov å benytte kundeparkeringen på Spar Sveum på lørdag for de som skal på turnering.

Parkeringsbillett kan betales kontant eller med MCash. QR-kode for parkering med MCash er:

Vi har tre kiosker åpne både lørdag og søndag og her er det muligheter for å kjøpe kaffe, vafler, is, pølser og vanlige kioskvarer. Vi har både kortterminaler og MCash i kioskene. I tillegg til egne kiosker stiller også vår samarbeidspartner   med eget serveringstelt. Her vil det bli servert litt mer utradisjonell turneringsmat så her er det bare å la matpakka ligge igjen hjemme.

Klubbhuset er åpent under hele turneringa og det er mulighet for å sette seg ned og nyte både mat og drikke her.

Intersport stiller med eget telt på området med mulighet for å gjøre en god handel på diverse fotball- og sportsutstyr.

Lørdag er det klart for Mjøsderby i Postnordligaen (2.div) avdeling 1 mellom hjemmelaget Brumunddal og Raufoss. Alle spillere, trenere, lagledere, søsken og foreldre er hjertelig velkomne til å overvære kampen som spilles på hovedbana.

Vi håper dere lagledere/trenere har registrert spillere i Profixio. Ved ankomst på området skal liste over spillere leveres i sekretariatet. Dette er i det røde klubbhuset på øvre plan. Kart over baner og alle fasiliteter er vedlagt. MERK at det er forskjellig baneoppsett lørdag og søndag. For å forenkle har vi benyttet bokstaver i tillegg til sponsornavn på lørdag og tall i tillegg til sponsornavn søndag.

Som det står skrevet i e-post sendt dere tidligere:

1. Spilletid og antall kamper

5er fotball: 1 x 25 minutter, alle lag spiller fire kamper
3er fotball: 2 x 10 minutter, 3 minutter pause. Alle lag spiller tre kamper.
7er fotball: 2 x 15 minutter, 3 minutter pause. Alle lag spiller fire kamper.
Unntak: J11 spiller 2 x 20 minutter, siden lagene her kun spiller tre kamper.

2. De to jentelagene som er påmeldt i 06-klasse, finner dere i pulja "G06". De to jentelagene spiller mot hverandre to ganger, men har også en kamp mot Raufoss Mix.

3. I klasse G12 finnes ikke lagene Faaberg G12-2, Nes/Ringsaker G12-1 og Nes/Ringsaker G12-2 i puljeoppsettet. De er imidlertid med i klassa og er på plass i kampoppsettet.

Ut over dette er det vanlig reglement for barnefotballen som gjelder.

 

Som dere kan se av banekart er det trangt mellom banene enkelte plasser. Gjelder spesielt banene A-D på lørdag, 7-9 og 10-12 søndag. Vi henstiller tilskuere til å plassere seg på utsiden av 11’er-banene og ikke inne på gresset da denne begrensede plassen er forbeholdt reserver, trenere og lagledere.

Etter siste kamp er det premieutdeling umiddelbart. Lagleder henvender seg i sekretariat og henter lagsliste og levere denne til de som deler ut premier.


   

Sveumsveien 2, 2380 BRUMUNDDAL

- SVEUM FOR ALLE -

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products